Zorgprofessional

Generic filters
Exact matches only

Zorgprofessional

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Over Abena

Samen werken aan grip op goede zorg

Jij zet je in om elke dag goede zorg te leveren. Wij van Abena ondersteunen jou daarin met de beste producten en kennis en kunde van basiszorg. Al onze producten zijn huidvriendelijk én op duurzame wijze geproduceerd. Hierdoor bieden ze niet alleen het beste voor de mens, maar ook voor de natuur. En onze kennis en kunde zijn gebaseerd op jarenlange praktijkervaring in de zorg. Lees op deze pagina wie we zijn, wat we doen en wat de toegevoegde waarde is om met ons samen te werken. 

Wat we doen

We bieden zorgprofessionals grip op goede zorg. We zijn producent en leverancier van verschillende duurzame producten en diensten die zorgprofessionals ondersteunen op het gebied van continentiezorg, huidverzorging, infectiepreventie en facilitaire werkzaamheden.

Grip op goede zorg

Samen met zorgprofesionals streven we naar grip op goede basiszorg. Want dat is waar goede zorg volgens ons begint. Centraal hierbij staan onze tien punten van aandacht. Punten die de zorg veel tijd en geld kosten. Zoals natte bedden, infecties of een rode huid. Door in kaart te brengen waar de verbeterpunten liggen, is er meer tijd voor persoonlijke aandacht voor de cliënt. Precies die reden waarom zorgprofessionals kiezen voor werken in de zorg. 

10 aandachtspunten voor goede basiszorg.
Waarmee ga jij aan de slag?

Op welk gebied vind jij dat er binnen jouw organisatie nog iets te verbeteren valt?

Missie en visie

Onze missie is om de beste zorg bereikbaar te maken voor iedereen. Wat ons betreft begint dat bij goede basiszorg. Daarom willen wij de beste producten en diensten leveren voor de basiszorg. Producten en diensten die jou, als zorgprofessional, ondersteunen en ontzorgen. Zodat jij je kan richten op het echte mensenwerk.

We zoeken continue naar innovaties die de basiszorg nog beter kunnen maken. Dat leidt tot de ontwikkeling van producten zoals Abena Nova, het eerste slimme incontinentiemateriaal voor dagelijks gebruik. Met producten als Abena Nova maakt Abena dagelijks het verschil in het leven van mensen; het verhogen van de kwaliteit van leven. Dat is waar het bij ons om draait.

Deense roots

Maar dat is niet alles. We willen niet alleen het beste voor de mens, maar ook voor de natuur. Van oorsprong zijn we een Deens bedrijf en dat is goed terug te zien in onze bedrijfsvoering. Denemarken is een van de voorlopers op het gebied van duurzaamheid. De gezondheid van mens en milieu staat centraal in alles wat we doen. Zo zijn wij de eerste fabrikant van incontinentieproducten in de wereld die het Nordic Swan Ecolabel draagt.

denemarken kwaliteit abena producten scandinavisch

De kracht van Abena

We zijn authentiek, oprecht en betrokken. Onze gedrevenheid om de beste hulp te willen bieden, voel je als je met onze mensen spreekt. Mensen zoals Lien, Marjolein, Vera of Karin. Die je oprecht willen helpen als je vragen hebt over continentiezorg, infectiepreventie, facilitaire werkzaamheden en huidverzorging. Bij Abena staan wij naast professionals. We behandelen je met vertrouwen, respect en op een menselijke manier. Als familie. Want hoe groot Abena inmiddels ook is, we blijven altijd een Deens familiebedrijf, in 1953 opgericht door Jens Terp-Nielsen.

Als familiebedrijf zijn we koersvast. We hebben een gezonde financiële positie en zijn niet beursgenoteerd. Wij werken niet voor aandeelhouders, maar voor onze klanten. Wij zijn vertegenwoordigd in meer dan 55 landen. Hierdoor hebben we een wereldwijd sourcing netwerk, profiteren klanten van onze schaalgrootte en hebben we de financiële slagkracht om te blijven innoveren.

Samenwerken met Abena

Naast de uitstekende kwaliteit van onze producten en de expertise van onze mensen, maken ook onze diensten Abena een fijne partner om mee samen te werken. Ons brede aanbod in producten en diensten, zorgt ervoor dat het aantal leveranciers voor jouw organisatie beperkt kan worden. Wel zo duurzaam.

Logistiek bij Abena

Logistiek bij Abena gaat verder dan het vervoeren van producten van A naar B. Of het nu gaat om een volle vrachtwagen voor een groothandel of enkele tassen in het schap van een woongroep, Abena Logistiek zorgt altijd voor de best mogelijke logistieke oplossing voor haar klanten.

Abena Nederland heeft een eigen logistiek centrum in Heijen. Daarnaast leveren we ook rechtsreeks vanuit Denemarken.

Door decentrale levering mogelijk te maken – per afdeling of zelfs direct op de kamer van cliënten – kunnen we organisaties helpen besparen op opslagkosten, ingewikkeld voorraadbeheer en afvalmanagement. Abena Logistiek biedt de volgende mogelijkheden:

  • Levering gesorteerd (eventueel gestickerd) per afdeling bij een centraal magazijn
  • Levering op de afdeling
  • Levering in rolcontainers
  • Levering rechtstreeks op de kamer van een cliënt
  • Levering rechtstreeks bij een logistiek partner

En heb je een spoedlevering? Dan is dat geen probleem. Nabestellen? Evenmin.

Lees hier alles over Abena Logistiek

Tot je (IT-)dienst!

Bij Abena stellen we gebruiksvriendelijkheid en klantgemak voorop. We werken onder andere met ons eigen bestelsysteem E-See Net, een prettig en overzichtelijk bestelsysteem. Door de interne systemen van jullie organisatie te koppelen aan E-See Net kunnen bestellingen direct worden ingevoerd en goedgekeurd. Onze IT’ers zorgen ervoor dat de integratie van E-See Net soepel en snel verloopt. In veel gevallen zelfs al binnen 100 dagen.

Vragen?

Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag.

Onze zorggebieden

Als specialist in basiszorg willen wij jou als zorgprofessional helpen grip te krijgen op goede zorg. Dat doen we met het bieden van de beste basiszorg. Op welk gebied kunnen wij je helpen?

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: