Zorgprofessional

Generic filters
Exact matches only

Zorgprofessional

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Facilitaire check van Abena

Grip op een schone omgeving
met onze Facilitaire check

Goed dat je hulp zoekt om grip te krijgen een schone en veilige werk- en leefomgeving. Wij helpen je graag met het beste advies voor jouw facilitaire uitdagingen.

Wat kun je verwachten?

De beste hulp van onze facilitair specialisten. Naast je in de zorgpraktijk. We kijken met je mee of je de juiste middelen inzet. Of we adviseren je over de beste aanpak voor facilitaire uitdagingen. Zodat jij grip krijgt op een schone en veilige werk- en leefomgeving. En daarmee voldoet aan de basisvoorwaarde om goede zorg te kunnen leveren.

De check is vrijblijvend. In overleg bepalen we de inhoud van de check die  uit de volgende onderdelen kan bestaan:

  1. Inventarisatie: van de huidige situatie en vraag, het huidige kennisniveau, de in te schakelen externe hulp en de beschikbare materialen/producten en methoden. Dit gebeurt middels een (telefonische) intake.
  2. Advies op maat: Op basis van de inventarisatie volgt een advies over training en scholing van medewerkers, maar ook over materialen, middelen en methoden.
  3. Doeltreffende communicatie: Gedragsverandering begint met kennisdeling en bewustwording. Communicatie speelt hierbij een belangrijke rol. Wij bieden handige tools om de boodschap over te brengen op de medewerkers en collega’s. Denk hierbij aan een informatiepakket, instructiekaarten, posters of interactieve sessies (aan de interactieve sessie kunnen kosten verbonden zijn).
  4. Professionele ondersteuning en nazorg: Onze facilitair specialisten willen jou de beste hulp bieden. Dat doen ze door het delen van kennis en ervaring. Zij staan voor je klaar met advies en voor vragen.

Kies ook voor de beste hulp bij facilitaire uitdagingen.Vul het formulier in en vraag vrijblijvend de facilitaire check aan of bel: 0485-34 44 44.

Maak nu een afspraak en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

Laden

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: