Zorgprofessional

Generic filters
Exact matches only

Zorgprofessional

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Infectiepreventietraining aanvragen

Infectiepreventietraining van Abena

Infectiepreventie. Waarom is dit nu zo belangrijk? En wat kun jij doen om de overdracht van infecties tot een minimum te beperken? Tijdens de praktische basistraining infectiepreventie van Abena leer je alle ins en outs over de verspreiding van infecties en over infectiepreventie in de praktijk. Een laagdrempelige en interactieve training geschikt voor iedereen die in de zorg werkt.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de incompany training leer je alles over de noodzaak van infectiepreventie, de overdracht van ziekteverwekkers en hoe je jezelf en cliënten kunt beschermen. Ook worden er concrete praktijkvoorbeelden besproken. Zodat je niet alleen bewust bent van wat jij als zorgverlener of facilitair professional kan doen om een uitbraak te voorkomen, maar zodat je ook inzicht krijgt in hoe je infectiepreventie in het dagelijks handelen kunt toepassen. We stellen het huidige kennisniveau op de proef middels een quiz en je gaat met collega’s in gesprek over hoe je elkaar kunt helpen infectiepreventiemaatregelen na te leven. De infectiepreventie basistraining is een laagdrempelige training met als doel kennis over infectiepreventie te delen en door te vertalen naar de praktijk.

Ons aanbod

Om de training goed af te stemmen op het niveau van de medewerkers volgt vooraf een inventarisatiegesprek. Onze specialist bespreekt op locatie de wensen en behoeften van de training. We schetsen een beeld van het huidige kennisniveau en beoordelen hoe infectiepreventie in jullie organisatie wordt toegepast. Zodat de training goed aansluit bij infectiepreventiebeleid in jullie organisatie.  

De kosten van de training komen neer op: € 1.399,-. Dit is inclusief:

  • Een inventarisatiegesprek om de training goed af te stemmen op jullie behoeften
  • Een eenmalige infectiepreventietraining op één locatie
  • Een infectiepreventiecheck op locatie van producten en werkwijze


De training is geschikt voor groepen tot 50 personen en duurt maximaal 2 uur. Uitbreiding van de training voor grotere groepen behoort tot de mogelijkheden. Ook kunnen we de training uitbreiden met infectiepreventie e-learnings. Vraag naar de mogelijkheden tijdens het inventarisatiegesprek.

Vraag de infectiepreventietraining hier aan:

Laden

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: