Zorgprofessional

Generic filters
Exact matches only

Zorgprofessional

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Infectiepreventiecheck van Abena

Verminder kans op infecties met
onze infectiepreventiecheck

Fijn dat je aan de slag wilt gaan met een schone en veilige zorg- en leefomgeving. Met de infectiepreventiecheck maak je een eerste stap richting het beperken van infectierisico’s.

Wat kun je verwachten?

De beste hulp door onze infectiepreventiespecialisten. Naast je in de zorgpraktijk. We kijken met je mee op locatie en geven je tastbare handvatten om infectiepreventie toe te passen in de praktijk. Advies over de beste aanpak, welke producten je nodig hebt en welke protocollen te volgen, maar ook hoe je collega’s meeneemt in je verhaal. Zodat jouw organisatie grip krijgt op infecties. Want jouw cliënten verdienen de beste zorg!

Afhankelijk van de wensen en behoeften kan de check uit vier onderdelen bestaan: 

  1. Inventarisatie: Van de huidige situatie, de informatiebehoefte, de contactpersonen, beschikbare materialen en methoden. Dit gebeurt middels een introductiegesprek.
  2. Advies op maat: Op basis van de inventarisatie volgt een advies over training en scholing van medewerkers, maar ook over materialen en hoe huiselijkheid en hygiëne samen gaan.
  3. Doeltreffende communicatie: Gedragsverandering begint met kennisdeling en bewustwording. Communicatie speelt hierbij een belangrijke rol. Wij bieden handige tools om de boodschap over te brengen op de medewerkers. Denk hierbij aan een informatiepakket, instructiekaarten, posters of interactieve sessies (aan de interactieve sessie kunnen kosten verbonden zijn).
  4. Professionele ondersteuning en nazorg: De missie van onze infectiepreventiespecialisten is om écht de beste hulp te bieden. Dat doen ze door het delen van kennis en ervaring. Zij staan voor je klaar met advies en voor vragen.

Vraag de check nu aan!

Kies ook voor de beste hulp bij infectiepreventie en ontvang een vrijblijvende check (ter waarde van 899,- euro!) bij jou op locatie. Vul het formulier in of bel: 0485-581129. Wij helpen je graag verder.

Laden

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: