Zorgprofessional

Zoek hier
Generic filters
Exact matches only

Zorgprofessional

Zoek hier
Generic filters
Exact matches only
Zoek hier
Generic filters
Exact matches only

Infectiepreventiecheck van Abena

Verminder kans op infecties met
onze infectiepreventiecheck

Met de infectiepreventiecheck maak je een eerste stap richting het beperken van infectierisico’s. Fijn dat je hiermee aan de slag wilt gaan en we helpen je er graag bij.

Wat kun je verwachten?

De beste hulp door onze infectiepreventie specialisten. Naast je in de zorgpraktijk. We kijken met je mee en geven je tastbare handvatten om infectiepreventie toe te passen in de praktijk. Advies over de beste aanpak, welke producten je nodig hebt en welke protocollen te volgen. Zodat jij grip krijgt op infecties. En jouw cliënten de beste zorg kan bieden.

Afhankelijk van de wensen en behoeften kan de check uit vier onderdelen bestaan: 

  1. Inventarisatie: Van de huidige situatie, de informatiebehoefte, de contactpersonen, beschikbare materialen en methoden. Dit gebeurt middels een introductiegesprek.
  2. Advies op maat: Op basis van de inventarisatie volgt een advies over training en scholing van medewerkers, maar ook over materialen en hoe huiselijkheid en hygiëne samen gaan.
  3. Doeltreffende communicatie: Gedragsverandering begint met kennisdeling en bewustwording. Communicatie speelt hierbij een belangrijke rol. Wij bieden handige tools om de boodschap over te brengen op de medewerkers. Denk hierbij aan een informatiepakket, instructiekaarten, posters of interactieve sessies (aan de interactieve sessie kunnen kosten verbonden zijn).
  4. Professionele ondersteuning en nazorg: De missie van onze infectiepreventie specialisten is écht de beste hulp bieden. Dat doen ze door het delen van kennis en ervaring. Zij staan voor je klaar met advies en voor vragen.

Kies ook voor de beste hulp bij infectiepreventie. Vul het formulier in en vraag de infectiepreventiecheck aan of bel: 0485-581129.

Maak nu een afspraak en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met je op.

Laden

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: