Zorgprofessional

Generic filters
Exact matches only

Zorgprofessional

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Huidcheck aanvragen

Grip op een rode huid
vraag Abena's huidcheck aan

Heeft één van je cliënten een huidprobleem? Bijvoorbeeld smetten, rode huid, droge huid of jeuk. Vraag dan onze Huidcheck aan. Wij helpen je de oorzaak aan te pakken.

Een gezonde huid bij cliënten

Een wondverpleegkundige komt vaak pas in beeld wanneer de huid echt beschadigd is, maar meestal begint een huidprobleem bij een cliënt al veel eerder.

Huidproblemen komen vaker voor dan je misschien denkt. 1 op de 2 zorgverleners komt uitdagingen tegen op het gebied van huidverzorging. Veelal veroorzaakt door incontinentie*. Laten we samen de oorzaak achterhalen en huidproblemen aanpakken!

*Uit het onderzoek ‘Grip op tijd en kwaliteit’ gehouden onder 246 Nederlandse verpleegkundigen en verzorgenden in de ouderenzorg uitgevoerd door onderzoeksbureau Markteffect.

Wij helpen je graag

Wij helpen je graag met de beste huidverzorging in het geval van een gevoelige en kwetsbare huid. Door huidvriendelijk materialen te gebruiken, de juiste behandeling om rode huid te voorkomen en de juiste behandeling als er onverhoopt toch sprake is van een rode huid, kun je veel huidproblemen voorkomen. En, voorkomen is beter dan genezen toch?

Let op: Is de huid niet meer intact? Vraag dan altijd advies van een wondverpleegkundige of arts. Wij kunnen je wel helpen in het geval van een rode huid, bijvoorbeeld door smetten, wrijving of irritatie.

De huidcheck, hoe werkt het?

  1. Via een (telefonische) intake onderzoeken onze zorgspecialisten hoe we jou en de cliënt kunnen helpen.
  2. Samen met jou kijken we naar de mogelijke oorzaak van de rode of gevoelige huid.
  3. Vervolgens onderzoeken we wat de beste oplossing is voor de cliënt. Een andere manier van wassen? Andere producten? Of is er iets wat wrijving of irritatie veroorzaakt.

Vul het formulier in en wij nemen binnen enkele dagen contact met je op. Of bel direct: 0485-581129.

Laden

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: