Zorgprofessional

Generic filters
Exact matches only

Zorgprofessional

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Infographic: Abena & de Green Deal Zorg 3.0

Abena heeft de Green Deal Zorg 3.0 ondertekend. Deze Green Deal zet in op verduurzaming van de zorgsector, aan de hand van concreet geformuleerde acties. Bij Abena vinden we het belangrijk om onze verantwoordelijkheid te nemen. Daarom kijken we naast onze eigen doelstellingen binnen de Green Deal, ook naar manieren waarop we onze zorgpartners kunnen ondersteunen.

Abena ondertekent Green Deal Duurzame Zorg 3.0

Onze missie is om de beste zorg bereikbaar te maken voor iedereen. Wat ons betreft begint dat bij goede basiszorg. Maar dat is niet alles. We willen niet alleen het beste voor de mens, maar ook voor de natuur. De gezondheid van mens en milieu staat centraal in alles wat we doen. De infographic laat zien welke initiatieven Abena neemt om de doelstellingen van de Green Deal Zorg 3.0 te behalen.

Hoe kan Abena jouw organisatie helpen?

Om de Green Deal Duurzame Zorg 3.0 tot een succes te maken, moeten alle partijen zich samen inzetten om de doelstellingen te behalen. Daarom kijkt Abena niet alleen naar de eigen bedrijfsvoering, maar ondersteunen we ook onze zorgklanten bij hun doelstellingen. Wij hebben in een handige infographic samengevat hoe wij daarbij kunnen helpen. De infographic laat zien hoe wij kunnen bijdragen aan de duurzame doelstellingen  van andere zorginstellingen.

 

Vragen over duurzaamheid?

Alles over de Green Deal Zorg 3.0 & Abena

Kijk kritisch naar incontinentiezorg

Lees meer

Hoe Abena Vac kan bijdragen aan duurzaamheid

Lees meer

Hoe slim incontinentiemateriaal Abena Nova bijdraagt aan duurzame zorg

Lees meer

Abena helpt: incontinentiemateriaal reduceren

Lees meer

Onze beloften binnen de Green Deal Zorg 3.0

Lees meer

Green Deal Zorg 3.0

Lees meer

10 aandachtspunten voor goede basiszorg.
Waarmee ga jij aan de slag?

Op welk gebied vind jij dat er binnen jouw organisatie nog iets te verbeteren valt?

Onze zorggebieden

Als specialist in basiszorg willen wij jou als zorgprofessional helpen grip te krijgen op goede zorg. Dat doen we met het bieden van de beste basiszorg. Op welk gebied kunnen wij je helpen?

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: