Zorgprofessional

Generic filters
Exact matches only

Zorgprofessional

Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Abena producten

Continentiezorg producten

De beste hulp bij incontinentie bieden aan zorgprofessionals. Dat is onze missie. Wij geven je graag grip op kwaliteit van continentiezorg door het leveren van goede kwaliteitsproducten in combinatie met het beste advies. Onze mensen weten alle ins en outs van onze continentiezorgproducten en helpen jou op locatie met het toepassen van de juiste producten. Als het gaat om incontinentiemateriaal, maar ook als het gaat om bijvoorbeeld bedbescherming of beschermzakken voor postoel of bedpan en de inzet van slim incontinentiemateriaal. Bekijk hieronder ons continentiezorg aanbod.

Huidverzorgingsproducten

Wij van Abena geven je graag grip op een gezonde huid. Want een gezonde huid draagt bij aan het algehele gevoel van gezondheid en welzijn van cliënten. Een rode huid wordt nu vaak geaccepteerd. Maar roodheid mag zeker niet zo maar geaccepteerd worden. Start altijd met het verklaren wat er aan de hand is en zorg dan dat je het huidprobleem goed kunt verhelpen met de juiste producten en de juiste methode en toepassing. Want voorkomen is beter dan genezen. Bekijk hieronder de productcategorieën huidverzorging.

Infectiepreventie producten

Bij Abena helpen we zorg en facilitair professionals graag om de verspreiding van infecties tegen te gaan. Dat doen we door onze kennis met zorgprofessionals te delen. We helpen je alert te zijn op de overdracht van ziekteverwekkers, de juiste maatregelen te nemen en de juiste producten te gebruiken. Zo minimaliseer je de kans op besmetting.

Abena biedt een brede range aan beschermingsproducten en producten die zorgdragen voor een goede hygiëne op leef- en werkplek.

Facilitaire producten

Een schone en veilige werk- en leefomgeving is een belangrijke voorwaarde om goede zorg te kunnen verlenen. Daarom bieden we, in aanvulling op onze producten voor de basiszorg, ‘Clean to Care’ aan. Ons facilitaire concept speciaal voor zorginstellingen. Clean to Care staat voor goede facilitaire producten én deskundige ondersteuning op het gebied van reiniging en hygiëne, hygiënepapier, foodservice disposables en afvalbeheer.

Ons kenniscentrum

Als specialist in basiszorg willen wij jou als zorgprofessional helpen grip te krijgen op goede zorg. Dat doen we met het bieden van de beste basiszorg. Op welk gebied kunnen wij je helpen?

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: