Hoe kies je het slimme incontinentiemateriaal dat het beste bij jouw zorginstelling past?

8 zaken om op te letten bij het selecteren van slimme inco

Steeds meer zorginstellingen stappen over op slim incontinentiemateriaal. Maar let op: de ene oplossing is de andere niet. Er zijn allerlei gebieden waarop het ene systeem van het andere verschilt. Wij hebben 8 zaken op een rijtje gezet, zodat je een bewuste keuze kunt maken.

Overweeg jij Abena Nova voor jouw zorginstelling?

Welke keuzes maak je met Abena Nova als het om bovenstaande punten gaat? Hieronder hebben we het kort voor je samengevat. Zo kun je beoordelen in hoeverre ons slimme incontinentiemateriaal past bij de wensen en behoeften van jouw zorginstelling.

Maak kennis met Abena Nova

Laden

Contact over Abena Nova

Abena Nova is het eerste slimme incontinentiemateriaal voor de dagelijkse praktijk. Bewezen effectief. Wil jij weten of jouw organisatie klaar is om Nova in te zetten? Wil je weten wat ervoor nodig is om samen de kwaliteit van continentiezorg naar een hoger plan te tillen? Of heb je een andere vraag over Nova? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Uiteraard kan je ook telefonisch contact met ons opnemen via 0485 58 11 29 of stuur een email naar instellingen@abena.nl

Laden

In slechts 1 klik de beste hulp. Ik wil grip op goede zorg voor: